Fredrik Arpe utses till ny VD för Järntorget Byggintressenter

Enligt pressmeddelande 5 september 2018 så har styrelsen i Järntorget Byggintressenter har utsett Fredrik Arpe till ny vd för koncernen. Han tillträder sin tjänst den 12 november 2018.

– Vi i styrelsen är mycket glada att presentera Fredrik som ny VD för bolaget. Han är en kompetent ledare med gedigen kunskap och erfarenhet från branschen. Fredrik har även visat sig ha förståelse för hur man skapar långsiktigt stabil tillväxt. Vi är övertygade att han är rätt person att nu ta bolaget till nästa nivå och hälsar honom varmt välkommen till Järntorget Byggintressenter, säger Per Schönning, Styrelseordförande Järntorget Byggintressenter

Fredrik Arpe kommer närmast från rollen som vice VD inom ALM Equity AB samt som VD för dotterbolaget Småa AB. Dessförinnan har han verkat på en rad ledande befattningar inom branschen bl a på NCC.

– Det ska bli mycket spännande att få tillträda som VD för Järntorgetkoncernen och vara en del av bolagets framtida utveckling. Bolaget har ett välrenommerat anseende som tillsammans med kompetenta medarbetare och starka finanser skapar en god grund för fortsatt tillväxt, säger Fredrik Arpe.

I samband med att Fredrik tillträder sin tjänst lämnar Eje Schönning sin roll som Tf VD.