Marknadsområdeschef Öst till SBC (avslutad)

SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum

SBC skapar och förvaltar värden för bostadsrättsföreningar och bostadsrättshavare.
SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum, är en av landets ledande leverantörer av tjänster inom ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning samt juridisk rådgivning, till bostadsrättsföreningar och levererar även tjänster till privata fastighetsägare. SBC grundades 1921 och är idag noterade på NGM-börsen.
2017 var koncernens intäkter 431 mkr, och resultatet 47 mkr. SBC har 320 anställda på fem orter; Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Sundsvall.
SBC är i ett expansivt skede och söker en säljdriven marknadsområdeschef till region Öst.

Marknadsområdeschef Öst

Marknadsområdeschef Öst till SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum

Marknadsområdeschef Öst är försäljningsansvarig för hela SBCs erbjudanden i marknadsområdet. Det innebär att strategiskt arbeta med affärsutveckling, analysera marknader och kunder, driva säljåtgärder samt geografisk expansion.
Vidare ansvarar Marknadsområdeschefen för att utveckla befintliga och nya kundrelationer, effektivisera säljprocessen och säljstödsystemen, samt tillsammans med gruppen initiera kundaktiviteter och event. Personalansvar för åtta säljare samt en ekonomikonsultrådgivare.

Din profil

SBC söker dig som har erfarenhet av försäljning och utveckling av förvaltartjänster i fastighetsbranschen. Erfarenhet av att arbeta med förvaltning av bostäder och bostadsrättsföreningar är meriterande.
För att kunna vara med och nå SBCs tillväxtmål behövs erfarenhet av strategisk affärsutveckling och förmåga att driva geografisk expansion. Vidare behövs förmåga att kunna utveckla försäljningsprocessen samt föreslå och implementera systemstöd.
Du har förståelse för en bostadsrättsförenings behov av teknisk och ekonomisk förvaltning samt juridisk rådgivning. SBCs kunder är styrelser i bostadsrättsföreningar och som marknadsområdeschef har du god kundkännedom om styrelsens förutsättningar.
Vi ser att du har goda ledaregenskaper och en förmåga att utveckla och skapa engagemang för att tillsammans nå gemensamma mål. Som marknadsområdeschef är du en god kommunikatör.

Ansökan

SBC samarbetar med PM Search i denna rekrytering. För ansökan och ytterligare information, kontakta Ebba von Schwerin på 070 751 09 01 eller ebba@pmsearch.se. Vi ser fram emot din ansökan snarast.