Medarbetare till AB Sagax (avslutad)

AB Sagax

Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav uppgick till 2 850 000 kvadratmeter fördelat på 512 fastigheter per 31 december 2018. Sagax är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Sagax bedriver verksamhet i Sverige, Finland, Frankrike och Nederländerna. Bolaget har 60 medarbetare varav 29 personer är anställda i Stockholm. Mer information finns på www.sagax.se.

Sagax expanderar i Sverige och söker två nya medarbetare

  • fastighetsförvaltare
  • biträdande fastighetsförvaltare

Biträdande fastighetsförvaltare

Arbetsuppgifter

Som biträdande fastighetsförvaltare kommer du att arbeta i vårt förvaltningsteam, initialt med en av de ansvariga förvaltarna. Du kommer att få arbeta med samtliga i förvaltningen ingående arbetsuppgifter. I Sagax affärsdrivna företagskultur får du möjligheten att lära dig allt som fastighetsförvaltning omfattar. Vidare får du mycket god inblick i hur ett börsnoterat fastighetsbolag fungerar. Din arbetsdag kan innehålla exempelvis:

  • Framtagande av kalkyler inför förhandlingar eller offerter
  • Deltagande i förhandlingar med hyresgäster inför ombyggnader eller nya hyresperioder
  • Företräda Sagax gentemot hyresgäster, leverantörer eller myndigheter
  • Uthyrningsarbete omfattande framtagande av presentationsmaterial och visningar
  • Analys av förvaltningsområdets kostnader och förslag till möjliga effektiviseringsåtgärder

Målsättningen är att ditt nästa steg blir att självständigt driva ett eget förvaltningsområde.

På Sagax skapar vi förutsättningar för att du ska få rätt möjligheter att bli framgångsrik i ditt arbete. Beslutsvägarna är korta och vi har en gemensam målbild. Alla medarbetare erbjuds möjlighet att vara med i bolagets incitamentprogram.

Profil

Vi söker dig som är civilingenjör eller har annan relevant högskoleexamen och är i början på din karriär, dvs är nyutexaminerad eller har något års erfarenhet från fastighetsbranschen.

För att du ska trivas och lyckas hos Sagax, som är ett entreprenöriellt företag, behöver du vara ambitiös, initiativtagande, ha stor arbetskapacitet, stimuleras av att det händer mycket och att arbetsuppgifterna skiftar. Du bör vara social och utåtriktad då arbetet innebär externa möten och kontakter.

Kontakt och ansökan

I  rekrytering samarbetar Sagax med PM Search. För ytterligare information, kontakta Ebba von Schwerin på PM Search (070 751 09 01, ebba @pmsearch.se).

Driven och affärsmässig fastighetsförvaltare

Arbetsuppgifter

Som fastighetsförvaltare har du fullt ansvar för ditt fastighetsbestånd. Det inkluderar uthyrning, förhandling, förvaltning, drift och projektutveckling. Du har nära kontakt med hyresgästerna som utgörs av bolag med verksamhet inom i huvudsak logistik och lätt industri.

Du rapporterar till fastighetschefen och kommer att arbeta nära en av de erfarna förvaltarna.

På Sagax skapar vi förutsättningar för att du ska få rätt möjligheter att bli framgångsrik i ditt arbete. Beslutsvägarna är korta och vi har en gemensam målbild. Alla medarbetare erbjuds möjlighet att vara med i bolagets incitamentprogram.

Profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet från kommersiell fastighetsförvaltning. Som person är du affärsmässig, lösningsorienterad, ansvarstagande, självständig och tycker om att ta egna initiativ. Du har förmåga att sätta dig in i hyresgästernas behov och är duktig på att bygga långsiktiga relationer med leverantörer och samarbetsparter. Arbetet innebär flera externa möten och kontakter.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Sagax med PM Search. För ytterligare information, kontakta Ebba von Schwerin på PM Search (070 751 09 01, ebba @pmsearch.se).

För information om tjänsten som fastighetsförvaltare, kontakta Johan Marinder på Sagax 08-545 83 540. Välkommen att skicka din ansökan till ebba@pmsearch.se.