Sälj- och marknad till Panghus (avslutad)

Panghus AB är ett av Sveriges mest nytänkande bostadsbolag med stor passion för design. Panghus skapar moderna bostäder med rätt pris för kunden. Med de främsta arkitekterna är fokus på villor, kedjehus och parhus som är lika unika som de är prisvärda. Idag bygger företaget ca 200 bostäder per år, vilket kommer att tredubblas inom de närmaste 2 åren.

Bolaget har en mycket stark ekonomisk ställning, och kan därför finansiera bostadsprojekt helt med egna medel. Panghus bygger enbart på egen mark. Man har dessutom korta ledtider i alla led och kunden har sällan mer än 8 månader till tillträde från det köparen signerar avtal, vilket ger köparen nästan samma förutsättningar som vid en vanlig överlåtelseförsäljning. Detta har bidragit till att Panghus har haft en rejäl tillväxt sedan start.

Panghus växer och utvecklar organisationen för att kunna fortsätta expandera. Panghus söker därför sälj- och marknadskoordinator.

Sälj- och marknadskoordinator

Du har ett övergripande ansvar för att koordinera Panghus försäljnings- och marknadsinsatser. Det innebär följande:

Marknadsbevakning

  • Skapa en förståelse för de områden där Panghus utvecklar bostäder genom att på plats identifiera områdets karaktär och fördelar för specifika målgrupper
  • Analysera köpbeteenden
  • Samverka med produktutvecklingsteamet vad gäller bla namnsättningar av områden, val av material, designfrågor, etc

Kommunikation

  • Ansvarig för Panghus synlighet samt annonsering av projekt i sociala medier
  • Anlita externa samarbetspartners för att ta fram sälj- och marknadsmaterial

Fastighetsmäklare

  • Koordinera samarbeten med externa fastighetsmäklare vilka ansvarar för bostadsförsäljningen

v

Som person är du initiativtagande, analytisk och gillar att sätta dig in i nya frågeställningar med syfte att hitta bra lösningar. Du har lätt för att lära och duktig på att bygga relationer med interna och externa samarbetsparter.

Du motiveras av möjligheten att få stort utrymme för egna idéer och utveckla sälj- och marknadsfunktionen i ett växande och nytänkande företag med tydlig affärsidé och stabil verksamhet. Du kommer att vara en mycket viktig person för Panghus vidare utveckling.

Du är intresserad av bostadsbyggande, design och marknadsföring. Troligtvis har du erfarenhet av försäljning av nyproducerade bostäder, med förståelse för bostadsutvecklingsprocessen kopplat till försäljning.

Vidare har du kunskap om digital marknadsföring, god stilistisk förmåga och gillar att sätta dig in i nya verktyg och metoder för att hitta utveckla vägar att nå ut till potentiella kunder.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Panghus med PM Search AB. Kontakta Ebba von Schwerin (070 751 09 01, ebba@pmsearch.se) för ytterligare information och för att söka tjänsten. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 9 december 2019.