Viktigaste ledaregenskaper post-covid?

Sofia Rasmussen gästar ESK:s årsmöte den 17 november och kommer att utifrån färska undersökningar om ledarskapet post-covid dela med sig av värdefulla insikter.

Vilka stora utmaningar står ledarskapet inför när många nu kommer att träda in i ett nytt normalläge? Vilka kompetenser och ledaregenskaper är viktigast hos en ledare post-covid? Vilka avgörande insikter och verktyg behöver du som chef för att framgångsrikt behärska hybridledarskapet? Hur kan vi som ledare guida medarbetare i självledarskap och bygga företagskultur när fler är utspridda?

Sofia Rasmussen

Sofia Rasmussen är omvärldsanalytiker, författare, föreläsare och VD för Rasmussen Analys. Hon är utsedd till en av Veckans Affärers 101 supertalanger 2019, under kategorin samhällsbyggare. Hon har en magisterexamen i statsvetenskap och har i 15 år arbetat med att undersöka arbetsmarknaden och människors arbetslivsvärderingar.

Inbjudan

Kontakta Ebba von Schwerin (ebba@pmsearch.se, 070 751 09 01) om du vill veta mer om ESK samt delta vid Sofia Rasmussens föredrag.